Er du nervøs og bange for at klappen går ned ved det grønne bord? Der er heldigvis online hjælp at hente, hvis du vil blive bedre til at gå til eksamen. Du kan også finde værktøjer til en bedre studiehverdag med mindre studiestress.

App: Eksamensparat

Pris: App’en er gratis og indeholder nogle gratis øvelser og mulighed for at tilkøbe flere

Er du nervøs, mangler du fokus og er du bange for, at klappen går ned til eksamen? Med app’en Eksamensparat kan du selv vælge de øvelser, der giver mening for dig.

Anna Stelvig, der står bag app’en, er uddannet cand.mag. i psykologi med speciale i eksamensangst. Hun har mere end 10 års erfaring med psykologisk rådgivning af studerende, der har kæmpet med eksamensangst, studiestress, skriveblokering og perfektionisme.

App’en har 29 forskellige øvelser, tips og råd til dig, så du selv kan sammensætte din egen personlige værktøjskasse med øvelser og pakker fra Anna Stelvigs kurser og rådgivning.

App: Eksamensangst

Pris: App’en er gratis

App’en er udarbejdet af Studenterrådgivningen og er til dig, der lider af eksamensangst eller føler dig stresset under studiet.

App’en er udarbejdet på baggrund af de erfaringer Studenterrådgivningen har gennem deres arbejde med rådgivning af studerende, der har haft brug for hjælp til at håndtere deres eksamensangst.

App’en indeholder værktøjer, der får dig til at falde til ro op til eksamen, gode råd til mundtlig eksamen og skriftlig eksamen og til dagene før og efter eksamen.

Derudover er der også værktøjer til at forebygge eksamensangst og studerelateret stress i studiehverdagen.

App’en findes på både engelsk og dansk.

Online portal: Mindstudy

Pris: Der ligger altid en række gratis artikler og podcasts online

Medlemskab med fuld adgang koster 29 kr. per måned

Mindstudy er en online portal med værktøjer til personlig udvikling og optimalt studieliv.

Som medlem får du værktøjer til stresshåndtering, eksamenstræning, studieteknikker og den gode studiehverdag gennem artikler, videoer podcasts.

Du får en personlig profil med adgang til et stort fælles forum og brugertilpasset indhold.