Det kan være svært at komme afsted til fitness imellem alle afleveringerne, forelæsningerne og eksaminerne. Her anbefaler vi 5 gode apps til at holde dig fysisk aktiv, som ikke kræver andet end dig, din smartphone og en smule af din tid.


Har du svært ved komme op af sofaen, og rækker din SU ikke helt til et medlemskab i den lokale fitness? Hvad end du ønsker en rundere numse, større biceps eller bare mere energi i hverdagen, har vi svaret til dig. Ikke flere dårlige undskyldninger, for her kommer 5 apps, der gør træningen nemmere end nogensinde!

Endomondo – en social træningsapp

Endomondo er en gratis app, der dækker diverse træningsformer. Kort beskrevet er appens mission at motivere dig til at leve mere aktivt. Træningen skal gøres sjovere. Endomondo giver dig mulighed for at følge din data, såsom puls, kalorieforbrænding og tid, ved hjælp af noget så simpelt som din smartphone. Derudover har appen et stort socialt netværk, da dine venner kan følge med i din træning, like og kommentere. Endomondo er altså god til dig, der vil have en tracking app, som dækker hele spektret.

Pris: Appen er gratis, men du kan opgradere til Premium for 20 kr./mdr.

Seven – 7 Minute Workout App – til når det skal gå stærkt

Denne app er god til dig, der har en proppet kalender, men gerne vil have presset en kort træning ind i hverdagen. Appen giver forskellige træningsmuligheder, alt fra mave, arme, core mm. De 7 minutters korte programmer kan laves alle steder og kræver derfor heller intet udstyr. Med Seven – 7 Minute Workout App får du altså maksimal effekt på kortest mulig tid.

Pris: Appen er gratis, men du kan betale for at få adgang til flere træningspas.

Pocket Yoga – appen til yogaelskeren

Elsker du yoga? Så er dette appen for dig. Appen er super brugervenlig og kræver ikke adgang til internettet. Du kan altså træne hjemme i stuen eller på toppen af Himmelbjerget. Pocket Yoga tilbyder forskellige niveauer og varigheder, så alle kan være med. Der er altså ingen undskyldninger, hvis du er nybegynder. Appen er installeret med dejlig baggrundsmusik gennem øvelserne og en rolig stemme, der guider dig.

Pris: 25kr.

Sworkit – en træningsapp med et budskab

Hvis du ikke har tid eller råd til at træne i et træningscenter, er Sworkit et godt alternativ. Sworkit har samlet en masse intense programmer, som ikke kræver andet end din kropsvægt. Programmerne varierer i alt fra fem minutter til en time. Du vælger altså helt selv, hvor lang din træning skal være, og hvilken type træning, du har brug for. Appen sørger, uanset hvad, for at give dig sved på panden. Og som en lille bonus støtter du kampen mod børneovervægt, hvis du tilkøber features i appen.

Pris: Appen er gratis, men der tilbydes forskellige tilkøb fra 25 kr. til 519 kr.

Nike Training Club – din personlige træner i en app

Denne træningsapp giver dig et kæmpe udvalg af programmer og øvelser, så du har mulighed for en varieret træning af hele kroppen. Appen skal fungere som din personlige træner, som kan lave alt fra konditions- og styrketræning til yoga. Der tilbydes over 160 forskellige træningspas med inspiration fra store stjerner som bl.a. Michael B. Jordan og Serena Williams. Du vælger selv træningens varighed, og hvor meget hjælp du har brug for. Alle øvelser har en tilhørende video, så du kan sikre dig, at øvelserne udføres korrekt.

Pris: Gratis.