Exceptionelt motiverede mennesker er dem der går den ekstra mil for at nå deres drømme; folk stoler på dem, de er fokuserede og de er selvsikre omkring deres kompetencer. Hvor andre ser udfordringer, drømmer de om endeløse muligheder og er i høj grad motiveret til at nå deres mål. Chancen for at netop de bliver forfremmet eller rekrutteret er langt større end for mindre motiverede personer.

Viljen til at vinde, begæret for at excellere og trangen til at nå dit fulde potentiale, er ofte nøglen til personlig og professionel succes. At søge efter og opfylde dine drømme, betyder at du faktisk kan leve det liv du drømmer om. Disse 5 karaktertræk kendetegner ekstraordinært motiverede mennesker. Overvej hvad du kan lære af disse, og måske finder du også nøglen til at nå dine mål i livet.

De ved hvad de vil have

De har en klar vision, om hvad de forventer at opnå med deres liv, og hvem de gerne vil være. Deres klarhed, kommer fra deres visdom om hvilke ting der er vigtige at holde fast i, og hvilke ting de skal undgå. Mottoet er:

”Aldrig sig aldrig og alt er muligt!”

De giver ikke op

Når de støder på et af livets bump på vejen, giver de ikke op – de løser problemet, kommer op med en plan, handler og kommer videre. De ved, at den sikre vej til ikke at nå målet, er at give op!

De skyder ikke skylden på andre

De ved, at man lærer allermest af de fejl, man har begået, og derfor skyder aldrig skylden på andre, når de har lavet en fejl. De ved at de, og ingen anden, i sidste ende selv er herre over deres handlinger og valg.

De omgiver sig med motiverende mennesker

De plejer de venner, som de kan have tillid til, er positive, loyale, som støtter dem og som bringer det bedste frem i dem. Deres venner er dem, der motiverer dem til at nå deres drømme, og dem de deler deres succes med.

Avatar

Bjarke Bierring Kristoffersen

Bjarke er Talentguidens ansvarlige for indhold og marketing. Han læser til dagligt sin kandidat på CBS, og har en stor interesse for iværksætteri, strategi og kommunikation. Kontakt: bk@talentguiden.dk

More Posts

Follow Me:
LinkedIn