Det kan være uoverskueligt at opdatere sin LinkedIn profil. Hvad er det nu lige der er godt at skrive på? Hvad vil en fremtidig arbejdsgiver gerne se? Hvilke ord er de rigtige at bruge? Der er mange ting at tage stilling til når man opdaterer sin LinkedIn, og det ender altid med at tage længere tid, end man lige regnede med.

Men det behøver ikke være så besværligt! Ved at bruge følgende ressourcer, kan du lynhurtigt gøre din profil lækker for alle, der kommer forbi den uden at få sved på panden.

1. Profilbilledet

Skærer dit profilbillede dig i øjnene? LinkedIn har lavet en guide til hvordan du får det perfekte billede.

2. Baggrundsbilledet

Når nu du er i gang med billeder, så kan du ligeså godt tilføje et baggrundsbillede. Vælg et billede, der siger noget om din professionelle identitet.

3. Din egen LinkedIn URL

Bare rolig – det lyder teknisk, men det er ikke svært. Du får automatisk en URL til din LinkedInprofi, men kassér de ekstra tal ved at klikke på tandhjulet ved siden af URL’en. Så kan du redigere den til bare at indeholde dit navn og se meget mere professionel ud.

4. Den personlige beskrivelse

Nu er det tid til at gå i kødet på din personlige beskrivelse, og få den til at trække kunder til butikken. BusinessInsider har lavet en guide, der kan hjælpe dig til at adskille dig fra mængden.

5. Dine særlige kompetencer

Giv kompetenceafsnittet et ekstra blik og fyld det ud med det dine arbejdsgivere leder efter. Mashable har samlet en liste over tricks til, hvordan du finder de helt rigtige kompentencer.

6. Frivilligt arbejde

Tilføj dit frivillige arbejde! Det kan faktisk være det, der ender med at give dig jobbet.

7. Portefølje

Det kan tage tid at skrive en artikel fra bunden, så tilføj ting, du allerede har skrevet, projektor du har arbejdet på, eller videoer du har lavet og udbyg din portefølje.

8. Statusopdatering

Brug et par minutter på at lave den perfekte LinkedIn statusopdatering. The Undercover Recruiter har lige det du skal bruge til at skrive det der fænger.

9. Medier

Tilføj medier på din profil, så den er mere iøjnefaldende og æstetisk at køre igennem. Se bl.a. The Muses forslag til hvad du kan tilføje.

På ingen tid har du nu gjort din profil meget mere spændende, og så er det bare at komme i gang med at netværke, så du lander lige det job du gerne vil have.

Læs også: 6 ting du skal gøre på LinkedIn for at få opmærksomhed

Avatar

Karoline Mia Jessen

Karoline læser til dagligt Dansk på KU og har stor interesse for kommunikation og marketing. Derudover har hun sin egen grafiske designvirksomhed. Kontakt: kj@talentguiden.dk

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterLinkedIn