På karrieredagene kan du møde mere end 150 virksomheder og organisationer, som står klar med konkrete jobmuligheder, praktikpladser, studiejobs, projektsamarbejder og talentpuljer. Hvis du er rigtig effektiv, går du derfra med lommen fuld af visitkort, et nyt professionelt portrætfoto, en CV-video og en masse røde streger i dine gamle ansøgninger, der gør dem endnu stærkere i fremtiden.

På Karrieredagene kan du score drømmejobbet, møde de tunge drenge fra din branche og blive knivskarp på din jobsøgning. I løbet af dagen kan du også deltage i dagens mange foredrag, få professionel rådgivning til din ansøgning og CV, og få taget et nyt skarpt billede til din LinkedIn-profil af en professionel fotograf.

Udvid dit netværk og opbyg dine kompetencer til at få drømmejobbet – det er gratis adgang for alle studerende og nyligt dimitterede!

Bliv skrevet op til drømmejobbet

Virksomhederne holder skarpt udkig med de bedste talenter, og nogle af dem står allerede klar med et job på hånden til dig. Vil du gerne skrives op til et job, når du kommer ud på den anden side af kandidaten? Så er det slet ikke et usandsynligt outcome. I mellemtiden kan du også score et nyt studiejob, en spændende praktikplads eller måske en graduate-stilling.

Mød 3 studerende, der gik fra karrieremessen med et nyt job på hånden HER.

Få lavet en gratis CV-video

Flere og flere virksomheder dropper den skriftlige ansøgning. Nu er det video, der gælder. Og du kan lige så godt være på forkant med udviklingen. Kig forbi JobGalleriet og fået lavet en gratis CV-video, du kan bruge i din videre jobsøgning. Du kan også få taget et nyt portrætbillede til din LinkedIn-profil af en professionel fotograf – også ganske gratis.

Finpuds din ansøgning og CV

På Karrieredagene sidder eksperterne klar til at kigge dine ansøgninger og CV igennem. Få konkret feedback og gode råd på den enkelte ansøgning, eller tag med til et af de mange oplæg. Her kan du blandt andet få gode råd til at styrke dit personlige brand og din faglige profil på de sociale medier, du hører rekrutteringseksperternes syn på jobsøgning og får do’s and don’ts til ansøgninger, CV og samtaler.

Scor en af de mere end 250 graduate-stillinger

Flere og flere virksomheder finder deres nye medarbejdere gennem de eftertragtede graduateprogrammer. Her får nyuddannede mulighed for at prøve forskellige fagområder af gennem en slags turnusordning, ofte med mulighed for at arbejde over hele verden og sikre sig en central plads i drømmevirksomhedens fremtid.

Er du også på udkig efter en graduate-stilling? Kom og hør om dine muligheder på Karrieredagene, hvor de deltagende virksomheder har mere end 250 ledige graduate-stillinger med.

Avatar

Camilla Lærke Lærkesen

Camilla er fast skribent på Talentguiden. Hun læser retorik på KU og står bag bloggen bevidstintrovert.dk. Kontakt: cll@talentguiden.dk

More Posts - Website