Her kommer den ultimative ”hvis du kun kan nå 3 ting”-guide til Karrieredagene i Aalborg. Vi har smugkigget lidt i programmet og sorteret lidt for dig på forhånd. Her er Talentguidens anbefalinger til Karrieredagene i Aalborg d. 7. marts.

Se hele programmet for Karrieredagene i Aalborg d. 7. marts HER

Fra kælder til milliard: Mød succes-iværksætteren Jesper Buch

Jesper Buch er manden bag Just-Eat. Måske kender du ham fra DR-programmet ”Løvens Hule”, hvor han som en del af investor-panelet booster og knuser unge iværksætterdrømme.

Start din karrieredag med at lære fra den bedste, hvordan du sælger dig selv! Hvad skal der til for at blive en succes? Hvordan får du dine kompetencer tænkt ud af boksen?

Han er en travl mand og bruger ikke ret meget af sin tid i Danmark. Vores anbefaling #1 på Karrieredagene i Aalborg er derfor uden tvivl: Lad Jesper Buch klæde dig på til en kick-ass karrieredag.

Få lavet en professionel CV-video

Flere og flere virksomheder vil se dig, når du søger et job. Og det er hverken din Facebook-profil eller dit professionelle LinkedIn portrætbillede. De vil have en video. Kig forbi JobGalleriet på Karrieredagene og få lavet en CV-video, der booster din jobsøgning. Du kan også få taget et professionelt portrætbillede til dit CV, hvis du ikke er helt klar til at ride med på videobølgen.

Lars og Monopolet: Hvordan vil virksomhederne have din ansøgning?

Hvad vil virksomhederne gerne have, når du sender dem en ansøgning? Kan det betale sig at søge uopfordret? Kan det virkelig passe, du skal dukke op med den personligt? Hvad skal du sige til samtalen? Få svar på, hvad virksomhederne lægger vægt på, når du søger job hos dem.

Tag med til paneldebatten Lars og Monopolet, hvor du kan møde rekrutteringseksperterne fra Novo Nordisk, Neas Energy, Skatteankestyrelsen, IBM Client Innovation Center Denmark og Frontmatec.