Jobsøgningen og sociale netværk er det helt store emne på Karrieredagene i Aarhus. Du kan blandt andet høre, hvordan du går fra jobsøgning til jobtiltrækning, få finpudset din LinkedIn-profil med en styrket faglig fremtoning, et professionelt portrætbillede og en CV-video.

 

Søg job gennem de social medier

Indrøm det nu – du bruger alligevel en (alt for) stor del af din tid og energi på de sociale medier. Så du kan faktisk lige så godt slå to fluer med et smæk og søge job, mens du er der. Lær hvordan de forskellige kanaler skal fintunes for at styrke din faglige profil, optimer din tilstedeværelse på de sociale medier, og lær hvordan du går fra jobsøgning til jobtiltrækning.

Få lavet en CV-video

Skriftlige ansøgninger er ude, CV-videoerne hitter. Og hvordan laver man så lige sådan en? Det kan de hjælpe dig med hos JobGalleriet. Hvis du vil udnytte tiden optimalt, kan du med fordel medbringe et par stikord om din karriereprofil. Og hop så lige i dit lækreste business-casual-jobsøgnings outfit (vi ved, du har et).

Få feedback på dine ansøgninger

Når du så har hørt oplæg om, hvordan du styrker din LinkedIn-profil og skærper og strømliner din faglige profil på de sociale medier i det hele taget, og når du har fået lavet en video og fået taget et nyt protrætfoto, så er vi nået til rugbrødsarbejdet. Nu skal der sættes nogle røde streger i dine ansøgninger.

Når du tager afsted på Karrieredagene skal du nemlig ikke kun have lommen fuld af visitkort – du skal også tage et par af dine bedste ansøgninger og CV med. Her sidder eksperterne nemlig klar til at give dig konkret feedback på din jobsøgning. Tag helst nye ansøgninger med, som endnu ikke er sendt afsted. På den måde tager du udgangspunkt i din aktuelle situation, og samtidig får du hjælp til at toptune din ansøgning med eksperternes hjælp inden, den går ud til din kommende arbejdsgiver.  

Avatar

Camilla Lærke Lærkesen

Camilla er fast skribent på Talentguiden. Hun læser retorik på KU og står bag bloggen bevidstintrovert.dk. Kontakt: cll@talentguiden.dk

More Posts - Website