Fra studieliv til drømmejob

- Talentguiden hjælper dig hele vejen!

Om os

Talentguiden er Danmarks førende medie for ambitiøse studerende og nyuddannede, der drømmer om at sætte fart på karrieren. Hver måned guider vi 5.000 nye læsere gennem artikler om alt fra det gode studieliv til det første job som nyuddannet og inspirerer med events og portrætter af nogle af Danmarks største talenter fra studie- og erhvervslivet – hvad enten du lige er startet på dit studie eller netop har afleveret dit speciale.

 

Vision

Vi vil være danske studerendes kilde nummer et til selvudvikling, studie og karriere. Gennem engagerende content vil vi vise bredden af muligheder for unge talenter i Danmark og bygge bro mellem studie- og karriereliv – noget, vi mener, der mangler i det danske mediebillede. Med andre ord vil vi forløse det uforløste potentiale og lære dig alt det, du ikke lærer på universitetet, så du kan blive klædt på til at kickstarte din drømmekarriere.

 

Historie

Kimen til Talentguiden blev lagt i 2011, da vores grundlægger Peter Inselseth Jørgensen arbejdede hos internetvirksomheden Rocket Internet i Australien. Gennem sit arbejde i én af verdens mest prominente inkubatorer og investeringsvirksomheder mødte han en hær af talentfulde mennesker og fik en dag en idé: Hvorfor ikke interviewe disse mennesker og samle det hele til inspiration på en hjemmeside for spirende talenter i Danmark?

I 2011 købte Peter domænet Talentguiden.dk og gik i gang med projektet. Siden er det blevet til over 300 artikler fordelt på flere brancher, som hver måned bliver læst flittigt af mere end 5.000 ambitiøse studerende og dimmitender i hele landet. Med Talentguiden er det lykkes Peter og hans team af dedikerede skribenter at give en stemme til unge talenter og skabe et univers med fokus på vækstlaget i dansk talentmasse.

I dag er Talentguiden.dk Danmarks mest læste karrieresite blandt danske studerende. Det vil vi blive ved med at være – for vi tror på, at et trænet talent er en styrke.

 

Jeg har haft stor fornøjelse af at læse artikler og portrætter på talentguiden. Dette har hjulpet mig i min ansøgningsprocess rettet mod graduate programmer.

Christina Dahl Mortensen

Studerende Cand. Merc. Psyk - CBS