Den 20. september bliver skuespillere og operasangere erstattet af iværksættere og investorer, når TechBBQ 2016 løber af staben i Operaen. Og du kan komme med.

Et gennemgående råd vi hører igen og igen her på Talentguiden er, at du skal netværke. Det er et råd, der er blevet givet så mange gange, at det næsten virker som en kliché, men gentagelsen vidner nærmere om vigtigheden af at gøre det.

Det handler både om at finde dem, der vil det samme som dig, dem der kan lære dig noget nyt, dem der kan skubbe dig i den rigtige retning, dem der kan inspirere dig og ikke mindst dem du også selv kan give noget tilbage til.

Det er netop det, arrangørerne bag TechBBQ vil opnå med Danmarks største netværksevent, der samler 1700 passionerede mennesker, der alle er sammen om et enkelt formål – at fremme dansk iværksætterliv.

Tjek eventet ud på facebook og se det fulde program her.

Vind billetter!

På Talentguiden gør vi vores bedste for at udstyre dig med alle de bedste forudsætninger for at blive succesfuld gennem vores råd og portrætter, men ingen ord uden handling. Derfor har vi fået fingrene i de eftertragtede billetter til årets iværksætterevent, som ellers er helt udsolgt og dem vil vi selvfølgelig gerne give videre til jer!

Skal du være vinderen af vores to billetter? Så skal du bare følge vores facebookside og skrive i kommentarfeltet på facebookopslaget til konkurrencen, hvem du vil tage med. Easy as that!

Avatar

Karoline Mia Jessen

Karoline læser til dagligt Dansk på KU og har stor interesse for kommunikation og marketing. Derudover har hun sin egen grafiske designvirksomhed. Kontakt: kj@talentguiden.dk

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterLinkedIn